5.1.11

And A Happy New Year!!!

Inhale....


Κάθε καινούριος χρόνος είναι και μια καινούρια αρχή για πολλούς από εμάς. Βάζουμε στόχους , προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια συνήθεια μας που μας ενοχλεί ή απλά κάνουμε ένα flashback στη ζωή μας και την εξέλιξη μας.
Σαν Ελληνικό Fashion Blog δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια ανάρτηση όσων αφορά τους στόχους , την αλλαγή συνηθειών και την εξέλιξη του χώρου της μόδας στην Ελλάδα.
Ξεκινώντας λοιπόν με την ανασκόπηση στο παρελθόν , ελάχιστες είναι οι φωτεινές εξαιρέσεις σχεδιαστών , εταιριών , περιοδικών , καταστημάτων κ.α. που πραγματικά έχουν προσφέρει ή θα μπορούσαν να προσφέρουν -αν το επέτρεπαν οι συγκυρίες- αξιοσημείωτα πράγματα γι 'αυτό και δεν υπάρχει πλέον εξέλιξη. Το σύστημα ήταν λάθος από την αρχή γιατί όταν δεν υπάρχει αξιοκρατία , οργάνωση και εξειδίκευση δεν μπορεί να υπάρξει ανοδική πορεία ούτως ώστε τα πράγματα να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.
Αντιθέτως οι συνήθειες πολλών για την εύκολη λύση , την αντιγραφή ή ακόμα και την εξαπάτηση έχουν σαν συνέπεια την κατάσταση που όλοι , είτε δουλεύουμε στο χώρο είτε όχι, βιώνουμε σήμερα.
Ας βάλουμε σαν στόχο λοιπόν το "ξεσκαρτάρισμα" από τα κακώς κείμενα και ας στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά  μπορούν να προσφέρουν.
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει έμπνευση , αισθητική και δημιουργικότητα.

                                                                                                                      ....Exhale