9.1.11

Trend Report Spring-Summer 2011

Inhale...

Λίγο πριν κατακλύσουν τις βιτρίνες οι νέες παραλαβές , ας δούμε τι έδειξαν οι σχεδιαστές για την καινούρια σεζόν. Κάποιες είναι από τις τάσεις που έρχονται συνεχώς αλλά  θα δούμε και τις πιο καινούριες και πώς μπορούμε να τις φορέσουμε και να τις προσαρμόσουμε στο δικό μας στυλ.


1.70΄s: Ο Marc Jackobs ίσως να έδωσε το στίγμα, μιας και όλη του η collection ήταν επηρεασμένη από τη δεκαετία του 1970 αλλά δεν ήταν ο μόνος. Σίγουρα μια ψηλόλιγνη σιλουέτα μπορεί άνετα να υποστηρίξει το συγκεκριμένο στυλ αλλά αν ο σωματότυπος δεν βοηθάει μπορείτε να φορέσετε το sexy αλλά classic halter top.


Marc by Marc Jacobs , Marc Jacobs , Derek Lam and Tory Burch


2. Το Παντελόνι: Από την προηγούμενη ήδη σεζόν οι σχεδιαστές έδειχναν πιο φαρδιά παντελόνια αλλά τα παντελόνια της άνοιξης είναι ψηλόμεσα , φαρδιά και με λεπτά ζωνάκια. Πολλές φορές και λίγο "καμπάνα" στο κάτω μέρος (70's) . Φορέστε τα με ψηλά παπούτσια και φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες με το πάνω μέρος του σώματος.
Marc Jacobs , Jason Wu , Thakoon , Rodarte
 3.Prints: Τα print είναι έντονα , μεγάλα και τα είδαμε να φοριούνται όλα μαζί. Για πιο safe αποτέλεσμα ο κανόνας είναι ένας....ένα "κομμάτι" τη φορά. Άλλωστε συνεχίζουν και από το χειμώνα τα animal prints οπότε με μικρές αλλαγές μπορούμε να έχουμε καινούρια και πιο φρέσκα outfits.
Burberry Prorsum , Stella McCartney , Proenza Schouler , Prada

Givenchy , Diane Von Furstenberg , Suno , Z Spoke
 4.Bold Colors: Τα χρώματα είναι φωτεινά , έντονα , ζωηρά. Η τριχρωμία αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν και οι έξυπνοι συνδυασμοί είναι γεγονός. 
Jil Sander , Proenza Schouler , Prabal Gurung , Z Spoke

Peter Som , Karen Walker , Christopher Kane , Rachel Roy
5.Minimal: Από τις αγαπημένες μου τάσεις λόγω της απλότητας των γραμμών , τα απαλά και φυσικά χρώματα αλλά και της γεωμετρίας που δίνει ένα σύγχρονο ύφος.
3.1 Phillip Lim , Richard Chai Love , Yigal Azrouel , Rag & Bone
6.Total White: Όπως κάθε καλοκαίρι , έτσι και φέτος το λευκό δεν θα μπορούσε να λείψει από τις πασαρέλες..
Alexander Wang , VPL , Rag & Bone , Calvin Klein
7.Loungewear: Από τις δυνατές τάσεις , το ανάλαφρο , sexy  και άνετο αυτό look που θυμίζει λίγο neglize χωρίς να είναι ρομαντικό θα κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις εμφανίσεις μας αν το συνδυάσουμε με minimal ή πιο "tough" αξεσουάρ.
Karen Walker , Vena Cava , Thakoon , Ralph Lauren

BCBG Max Azria , Proenza Schouler , Karen Walker , D&G


                                                                                                                          ...Exhale

Pictures From www.refinery29.com